Szeretettel köszöntelek a Magyar Összefogás Program Baranya közösségi oldalán!
http://magyarosszefogas.hu/H000043 és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar Összefogás Program Baranya vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar Összefogás Program Baranya közösségi oldalán!
http://magyarosszefogas.hu/H000043 és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar Összefogás Program Baranya vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar Összefogás Program Baranya közösségi oldalán!
http://magyarosszefogas.hu/H000043 és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar Összefogás Program Baranya vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Magyar Összefogás Program Baranya közösségi oldalán!
http://magyarosszefogas.hu/H000043 és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Magyar Összefogás Program Baranya vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Bizonyos ételeket semmi értelme a hűtőszekrénybe tenni. Sőt, vannak olyanok, amiknek még árt is, ha túl alacsony hőmérsékleten tároljuk őket.
Az avokádó szobahőmérsékleten érik a legjobban, a nagy hideget viszont nem kedveli. Ha már megérett, akkor viszont gyorsan fel kell használni, mert gyorsan megromlik, még akkor is ha hűtőbe tesszük.
BanánA banán a hűtőben nem érik meg, viszont megbarnul a héja - bár fontos tudni, hogy ettől még fogyasztható marad.
A banánhéjat használhatjuk természetes légyfogóként, bőrnyugtatóként, fogfehérítőkét és még sok más módon. Íme, 10 trükk, amihez csak néhány banánhéjra van szükség!
A fűszernövény levelei deformálódnak és fekete pöttyök lesznek rajtuk, ha hűtőbe tesszük. Tároljuk a konyhaasztalon vagy pulton szárastól, egy pohár vízbe állítva.
KenyérA kenyér megposhad a hűtőben, így inkább tároljuk hűvös, száraz helyen. Szeletelve viszont légmentesen záró dobozban vagy zacskóban le is fagyaszthatjuk, és mindig csak annyit vegyünk elő belőle, amennyi mondjuk a reggeli pirítóshoz kell.
PadlizsánA lila színű gyümölcsöt is legjobb szobahőmérsékleten tárolni.
Ha a mézet hűtőbe tesszük, hamar kikristályosodik. Ez a folyamat visszafordítható, ha az üvegét egy tál meleg vízbe tesszük.
DinnyeA dinnyeféléket is szobahőmérsékleten kell tárolni, mert így marad a legfinomabb az ízük, és megőrizhetjük a bennük található antioxidánsokat is.
Hagyma, fokhagymaA hagymát, fokhagymát sem érdemes hűtőbe tenni, mert a nedvességtől megpuhulhatnak és gumiszerűvé válhat az állaguk. Sötét, száraz, hűvös helyen kell tartani őket.
Paradicsom, paprikaA legjobb ízük és állaguk akkor lesz, ha száraz, jól szellőző helyen tartjuk őket, nem pedig a hűtőben.
SütőtökSzáraz, hűvös és jól szellőző helyen áll el a legtovább, felesleges hűtőbe tenni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
DIY:Fűszerolaj készítése házilag
A magasabb adókulcsok is növelik nálunk az élelmiszerek árszintjét
MÖP áruház